ΒΥΤΙΝΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ
& Συνεργατών Δικηγορικό Γραφείο
επιστροφή στην αρχική σελίδα
στοιχεία επικοινωνίας site map σχετικά sites email


Το Δικηγορικό Γραφείο Βυτινίδης - Αντωνιάδου και Συνεργατών ξεκίνησε τις δραστηριότητες του το 1977 με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης υποθέσεις Εμπορικού Δικαίου και Συμβάσεων. Σήμερα, μετά από 24 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υποθέσεων παρέχοντας στους πελάτες μας νομικές υπηρεσίες σε όλους σχεδόν του τομείς του δικαίου.

Ειδικότερα παρέχούμε πλήρη νομική κάλυψη σε υποθέσεις εμπορικού δικαίου, συμβάσεων, εργατικού δικαίου, ποινικού, δημοσίου και φορολογικού δικαίου, ακίνητης περιουσίας και τραπεζικού δικαίου, ασφαλιστικού δικαίου καθώς και νομικές υπηρεσίες δικαστικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα σε ζητήματα, αστικού, οικογενειακού και ενοχικού δικαίου, καταχώρησης και προστασίας σημάτων σε εθνικό και κοινοτικό επίπεδο. Με τα συνεργαζόμενα γραφεία παρέχουμε επίσης υπηρεσίες σε θέματα ναυτιλιακού, κοινοτικού δικαίου και δημοσίων συμβάσεων.

Το Δικηγορικό Γραφείο Βυτινίδη - Αντωνιάδου και Συνεργατών βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας όπου η έδρα πολλών επιχειρήσεων και τραπεζών, στην οδό Πανεπιστημίου αρ. 58 δίπλα ακριβώς από τον σταθμό «Ομόνοια» του Μετρό. Σκοπός μας είναι είναι η παροχή στους πελάτες μας νομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με πλήρη, λεπτομερή και αναλυτική ενημέρωση για κάθε υπόθεση με την παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών και διευκρινήσεων σε κάθε στάδιο των νομικών ενεργειών. Τέλος, η παροχή νομικών υπηρεσιών συμβουλευτικού χαρακτήρα. Πελάτες μας είναι φυσικά και νομικά πρόσωπα, εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό στους οποίους παρέχουμε πλήρη νομική κάλυψη σε όλες τις δραστηριότητες τους στην Ελλάδα.

οι σελίδες μας
προφίλ του
δικηγορικού γραφείου
προφίλ του δικηγορικού γραφείου
το Ελληνικό
δικαστικό σύστημα
το Ελληνικό δικαστικό σύστημα
το Σύνταγμα της
Ελλάδας
το σύνταγμα της Ελλάδας
νομικές πληροφορίες νομικές πληροφορίες
ακίνητα στην Ελλάδα ακίνητα στην Ελλάδα