ΒΥΤΙΝΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ
& Συνεργατών Δικηγορικό Γραφείο
επιστροφή στην αρχική σελίδα
στοιχεία επικοινωνίας site map σχετικά sites email


To επίσημο site των αμερικανών δικηγόρων διακρίνεται για την πληρότητα και το εύρος των πληροφοριών που παρέχει. Εδώ θα βρείτε στοιχεία και πληροφορίες για δικηγορικά γραφεία και εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεξικό των νομικών όρων που διαθέτει στα αγγλικά αλλά και να αντλήσετε πληροφορίες για σεμινάρια και νομικές σχολές στην Αμερική. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να αποστέλεται καθημερινά οι πιο πρόσφατες και ενδιαφέρουσες υποθέσεις που εκδικάζονται από τα αμερικανικά δικαστήρια.
To επίσημο site του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών παρέχει πληροφορίες κατά κύριο λόγο στα μέλη του καθώς και ανακοινώσεις σε διάφορα θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Από το site αυτό υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών του Συλλόγου από τα εγεγγραμένα μέλη με πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις αποφάσεις που εκδίδονται από τα Εφετεία όλης της χώρας, την νομολογία των δικαστηρίων, υποδείγματα δικογράφων και τα κυριότερα εθνικά νομοθετήματα καθώς και θέματα κοινοτικού δικαίου.
Ενα πλήρες και ολοκληρωμένο νομικό Site, παρέχει πλήρη κάλυψη στους χρήστες του, ενώ είναι γραμμένο σε έξι διαφορετικές γλώσσες. Οι περισσότερες υπηρεσίες του παρέχονται με την καταβολή συνδρομής, ενώ υπάρχει η δυνατότητα chatting όπου οι έλληνες δικηγόροι μπορούν να ανταλλάξουν τις απόψεις τους. Επίσης υπάρχει πληθώρα πληροφοριών για σεμινάρια, διαλέξεις καθώς και υποδείγματα δικογράφων και δικαστικών αποφάσεων.
Ολοκληρωμένο site με πλήθος νομικών πληροφοριών. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες νομοθετικού και νομολογικού περιεχομένου, τις τελευταίες ειδήσεις, συνεντεύξεις, πληροφορίες για τις νομικές σχολές, αγορά νομικών βιβλίων καθώς και μελέτες και άρθρα. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα για τους ενδιαφερομένους δικηγόρους και τα δικηγορικά γραφεία της καταχώρησης περιορισμένου αριθμού προσωπικών σελίδων σε ειδικά σχεδιασμένες φόρμες.
Site πλήρως ενημερωμένο και με πλήθος νομικών και μη πληροφοριών. Αξίζει να το επισκεφθείται. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα online σεμιναρίων για όλους τους κλάδους του δικαίου.
Ενδιαφέρον site με μεγάλες δυνατότητες για πληροφορίες για όλους τους κλάδους (του αμερικανικού κυρίως) δικαίου.
οι σελίδες μας
προφίλ του
δικηγορικού γραφείου
προφίλ του δικηγορικού γραφείου
το Ελληνικό
δικαστικό σύστημα
το Ελληνικό δικαστικό σύστημα
το σύνταγμα της
Ελλάδας
το σύνταγμα της Ελλάδας
νομικές πληροφορίες νομικές πληροφορίες
ακίνητα στην Ελλάδα ακίνητα στην Ελλάδα